Failliet en nu?

Voor veel mensen is een faillissement een emotionele gebeurtenis die diepe sporen achterlaat. Ondernemers die failliet gaan hebben vaak jaren nodig om alle problemen op te lossen die onlosmakelijk met een faillissement verbonden zijn. De mensen van Coach & Advies begeleiden u bij het maken van een doorstart tijdens of direct na uw faillissement. Of u nu als privé-persoon of als ondernemer failliet bent gegaan, of er nu sprake is van persoonlijke schulden of aansprakelijkheid, de mensen van Coach & Advies helpen u uw business weer op de rails te krijgen.

Een betrokken adviseur

Bij Coach & Advies wordt u geholpen door ervaringsdeskundigen, mensen die de geplande route zelf ook hebben gelopen of een groot aantal ondernemers hebben geholpen weer een nieuwe business op te starten. Bovendien zijn ze thuis in wet - en regelgeving omtrent faillissementen. Onze betrokken adviseurs helpen u graag door de jungle van regelingen heen, een traject waar veel kennis en ervaring is vereist. Iemand die met je meedenkt en je van de juiste adviezen voorziet.

button kies voor een vrijblijvend gesprek

Begeleiding - afwikkeling - doorstarten - advies op maat

Depressief faillissementJe had je eigen bedrijf, als éénmanszaak of in een BV en je hebt zware tijden meegemaakt. Je hebt gewerkt, gewerkt, geploeterd, en je bent misschien wel te lang doorgegaan. Langer dan eigenlijk verantwoord was. De bank werd boos op je, draaide de geldkraan langzaam dicht. Terwijl jij wist ... die ene order komt eraan, die order waardoor alles weer goed zou komen. We weten uit eigen ervaring en uit de verhalen van veel van onze klanten dat iedereen grofweg dezelfde weg bewandeld. Je hebt een spannende achter de rug, het doek is toch gevallen - failliet - en nu moet je verder. Eerst komt de emotionele rollercoaster, de kwaadheid, het gevecht met de curator en nu de afwikkeling. Gedurende dit traject wil je eigenlijk maar één ding en dat is eigenlijk door met je bedrijf. Weer geld verdienen, want je weet van jezelf ... dat kun je. En wanneer je weer verdient, kun je alle problemen oplossen. Toch staan banken niet klaar om je helpen, zelfs niet met advies. Dat eerste kunnen en doen wij ook niet, je kunt bij ons geen zak met geld komen halen, wat we wel voor je kunnen doen is je de mogelijkheden bieden om opnieuw te starten ... vanaf 0 - met een gedegen betrokken advies op maat. Ons team van specialisten helpt je de juiste weg te vinden.

Ons eerste gesprek is Gratis

Heb jij de behoefte aan een adviesgesprek met een van de coaches van Coach & Advies, vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Een (bijna) faillissement is een emotionele gebeurtenis - verzeker u van de juiste coach.

 

button kies voor een vrijblijvend gesprek